Animeer jouw verhaal

Heb jij altijd al je eigen Disney film willen maken of willen leren hoe je op een leuke manier jouw eigen tekeningen kan laten bewegen? Binnen de workshop ‘Animeer jouw verhaal’ leer je hoe je dit kunt doen aan de hand van After Effects. Met dit programma leer je de beginselen van het animeren.

Deze workshop is ontworpen voor kinderen en jongeren die affiniteit hebben met animeren en het creatief werken aan en bedenken van een verhaal. In de workshop zullen de deelnemers aan de slag gaan met het animeren van hun eigen verhaal aan de hand van een zelfbedacht karakter. Dit karakter speelt de hoofdrol in het verhaal. Op een laagdrempelige manier wordt het karakter tot leven gewekt en kan er een verhaal worden verteld, door de verworven kennis toe te passen. Aan het eind van de workshop heeft iedereen een zelfgemaakt animatiefilmpje.

De workshop zal bestaan uit tien lessen van twee uur. Binnen deze lessen wordt er uitleg gegeven van het programma After Effects, zal er beroep worden gedaan op de fantasie van de deelnemer en wordt er aan de hand van 2D werk een verhaal gecreëerd.

Heb jij interesse in deze workshop? Neem dan contact met ons op!

Een kleine impressie van een eindresulaat van deze workshop.